טוואי השיטים* (Streblote acaciae (Klug, 1829
מין נדיר מאוד שעיקר תפוצתו בערבה ודרום הנגב.
טוואי מגובנן Phyllodesma joannisi soligena Zolotuhin, 2015
תת-מין זה תואר מפרטים שנאספו בנחל כזיב וידוע גם מאזור אבו-גוש. ידוע גם מג'רש שבצפון ירדן. אלו צילומים ראשונים של פרטים חיים ממין זה. הכנפיים התחתונות משוננות. פרטים אלו צולמו בסמוך למלכודת אור באזור נחל בצת. המין מקים בארץ 2 דורות בשנה – הבוגרים נצפים בסוף האביב ובסוף הקיץ. בסוג זה קיים מין נוסף בארץ שטרם פורסם רשמית. כל תיעוד (צילום) של פרטים מסוג זה הכולל מיקום ותאריך יתקבל בברכה.
Eriogaster philippsi Bartel 1911
סוג זה מונה כמה מינים מישראל שכרגע עוברים בחינה מחודשת. המינים הנוספים יוספו לאתר לקראת קיץ 2015.
(Beralade obliquata (Klug, 1830
טואי מפוספס* Chondrostega subfasciata Klug, 1830
מין זה תואר מפרטים שנאספו במצרים. בארץ ידוע כעת מהנגב וממדבר יהודה. ברשימות הישנות מופיע מין זה תחת השם Chondrostega aurivillii, שם זה אינו תקף עוד.
טואי אפרפר Bombycopsis ledereri (Koçak, 1981)
מין בעל מספר מופעים שונים. בין פונדקאיו ארכובית ופלפלון בכות. שמו הקודם – Dendrolimus bufo
טואי הצפצפה* (Lasiocampa trifolii (Denis & Schiffermüller, 1775
Lasiocampa decolorata Klug, 1832
למרות שמין זה מופיע ברשימת המינים של ישראל נוכחותו באזורנו מוטלת בספק. בשל דמיונו הרב לטואי החולות נבדקים כעת פרטים רבים לצורך אימות/שלילת נוכחותו בישראל.
טואי גדול (Lasiocampa grandis (Rogenhofer, 1891
הגדול מסוגו בישראל. ידוע גם בשם טואי רבא. מין וריאבילי בעל מופעים שונים האופייניים לחבל הגיאוגרפי. השונות באה לידי ביטוי בעיקר בווקטור צפון-דרום. הפרט בצילום הראשון אופייני בצבעיו לאוכלוסיות באזורים יבשים. הפרט השני מייצג את המופע הנפוץ יותר בחבל הים-תיכוני. הפרט השלישי המצולם הנו מופע הנפוץ יותר ככל שמצפינים בארץ. למין פונדקאים רבים בניהם ארכובית.
טואי גדול -וריאציה Lasiocampa grandis ab. sapiens
Lasiocampa josua Staudinger, 1896
מין הידוע מאזור הנגב, השפלה, מדבר יהודה והרי יהודה, יתכן ומצוי גם באזורים נוספים. מחזור חייו טרם נחקר (כעת מין זה מגודל בתנאי מעבדה לשם כך). אלו צילומים ראשונים של פרטים חיים – זכר ונקבה (ותיעוד ראשון של הביצים). למין זה כמה מופעים שונים מאוד בארץ. הבוגרים פעילים בסתיו.
טואי החולות* Lasiocampa puengeleri Stertz, 1915
מין פסמופילי (חובב חולות). הבוגרים פעילים עם רדת הגשמים הראשונים. שלבי החיים של מין זה לא ידועים. תפוצתו בארץ משתרעת מאזור הנגב מזרחה למדבר יהודה עד לצפון הבקעה. הפונדקאים אינם ידועים וכמוהם מראה הזחל. פרטים אלה הם הראשונים המתועדים חיים בטבע בארץ ובכלל. מין זה תואר מפרטים שנאספו בי-ם והוא קרוי על שמו של רודולף פנגלר, אנטמולוג ידוע. המין ידוע מישראל, ירדן, מצרים (כולל סיני) וערב הסעודית.
טוואי המלוח* Lasiocampa serrula davidis (Staudinger, 1895)
הבוגרים פעילים בסתיו. הזחלים ניזונים מסלקיים שונים. בשני הלוחות הבאים ניתן לראות פרטים שנאספו באותו מקום (וואדי מלחה, בקעת הירדן) ובאותו הזמן – אוקטובר 2022 כך שמופעים שונים אלו מתקיימים בתוך אותה אוכלוסייה.
(Lasiocampa terreni (Herrich-Schaeffer, 1847
מין זה נפוץ בעיקר לאורך החוף והשפלה. הבוגרים פעילים בתחילת הסתיו. בין הפונדקאים הרבים ראוי לציין את הארכובית.
טואי הברוש (Pachypasa otus (Drury, 1773
Trichiura stroehlei carmelea Zolotuhin, 2007
מין זה תואר כמין חדש למדע בשנת 2007 מפרטים שנאספו באזור הכרמל.
Trichiura stroehlei stroehlei Zolotuhin, 2007